"II Festival Internacional del Arte Infantil y Juvenil"


La Federació de Centres de Llengua Russa, amb el patrocini de Casa de Rusia en Barcelona i Raduga Consulting S.L i amb el suport de l'Ambaixada de la Federació de Rússia a Espanya organitza el "II Festival Internacional del Arte Infantil y Juvenil - Rusia vista a través de los ojos de los niños del mundo" a Barcelona. 

El Festival es va iniciar l'any passat a Tarragona i Salou amb un gran èxit i vol contribuir en el desenvolupament de l'art infantil i juvenil i motivar l'interès de la llengua russa tant entre els nens de les famílies russes que resideixen aquí com entre els nens russos adoptats per famílies autòctones. Un dels objectius és mantenir viva la cultura russa en els infants i adolescents. També serà un punt de trobada perquè vindran representants de tota la geografia espanyola (Tarragona, Sevilla, Canàries, País Basc, València, Madrid...) 

El Festival comença a les 15.00 h amb un taller de nines típiques russes i una partida d'escacs per a nens a partir de 4 anys. Els infants també podran participar en el concurs de dibuix infantil. 

Lloc: Barcelona - Escola Collaso i Gil (C. Sant Pau, 101) 

Data: 14 de març de 2015 

L'entrada és lliure però limitada a l'aforament. 

Per a més informació: federacioncentrosrusos@gmail.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

PERFIL Y FUNCIONES DEL EDUCADOR SOCIAL.