Nous programes d’intervenció en medi obert (6 d'octubre de 2015)

Presentem dues investigacions que proposen nous programes d’intervenció en el medi obert de justícia juvenil i en mesures penals alternatives d’adults. Ambdós estudis han rebut el suport econòmic del CEJFE a través de la convocatòria pública anual de beques de recerca.

En la primera recerca, es presenta el Pla d’Intervenció Motivacional per a subjectes que han de realitzar un programa formatiu en matèria de violència de gènere com a mesura penal alternativa. La finalitat principal d’aquest programa motivacional és que els usuaris iniciïn el programa formatiu en condicions òptimes que augmenti l’eficàcia de la mesura.

La segona recerca té com a finalitat l’elaboració i la validació d’un programa de competències socials per a la resolució positiva de conflictes dirigit a joves que estan duent a terme una mesura de tasques socioeducatives o de llibertat vigilada en medi obert.




http://justicia.gencat.cat/ca/ambits/formacio_recerca_documentacio/recerca/sessions/sessions_anteriors/2015-00001/nous-programes-dintervencio-en-medi-obert-6-doctubre-de-2015/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

PERFIL Y FUNCIONES DEL EDUCADOR SOCIAL.