7è Congrés Català de Salut Mental: Societat Digital i Salut Mental

La cura dels professionals i dels equips

Un any més, la Fundació Congrés Català de Salut Mental i l’Associació Catalana de Professionals de Salut Mental – AEN Catalunya, us convoquem per posar a debat temes relacionats amb la nostra realitat assistencial i xarxa pública de serveis en salut mental. El tema triat per aquesta 10a edició de la Xarxa a Debat, té a veure amb la nostra cura com a professionals i la dels nostres equips.

L’antropòleg Lluís Duch va desenvolupar el concepte “d’emparaular” per referir-se al treball de posar en paraules les realitats. Per l’autor, la paraula, amb les seves múltiples expressivitats, va més enllà de la oralitat; és tant comunicació i comportament ètic com la manera que permet fer visible i donar significats a la realitat.

Us volem convidar a “emparaular” els malestars en la pràctica professional i reflexionar conjuntament sobre la importància de tenir cura dels professionals, els equips i les organitzacions. El benestar en els ambients de treball és un requisit imprescindible sobre el que es fonamenta l’exercici de les funcions terapèutiques.

Preu inscripció:

15 €
10 €, als socis de l’ACPSM – AEN Cat i Amics de la FCCSM.
Per transferència al c/c núm. ES05 2100 3109 60 2200137911
Data límit d’inscripció: 28 de setembre

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

PERFIL Y FUNCIONES DEL EDUCADOR SOCIAL.