Com han de menjar els infants i els adolescents


Autors: Marta Anguera, Àngels Geis, Roser Vendrell, Jaume Iglésias i Noemí Cuenca 

Editorial: Pagès Editors 

Preu: 16 € 

Aquest llibre ofereix orientacions sobre l'alimentació infantil i les pautes nutricionals i educatives, molt funcionals i pràctiques, des del naixement fins a l'adolescència. 

L'alimentació té en qualsevol context un doble vessant, un de vinculat a la nutrició i l'altre, a la sociabilitat. Amb el primer es tracta de proporcionar la ingesta adequada de nutrients per tal que els infants aconsegueixin un creixement òptim; amb el segon entenem que tot acte que té a veure amb l'alimentació és un fet social de tracte interpersonal que afavoreix la comunicació i el desenvolupament de la personalitat. 

L'objectiu del llibre és afavorir el desenvolupament integral dels infants i dels adolescents i possibilitar tant l'assumpció d'hàbits alimentaris saludables com la consciència de la importància que tenen els àpats com a generadors de salut, plaer i, al mateix temps, com a espais de relació i comunicació.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.