El Made in CIRE estrena taller al Centre Penitenciari Quatre Camins

Amb el canvi, aquesta marca, que vol prestigiar el treball penitenciari, compta amb un espai més gran i més ben equipat

El 29 de maig el director general de Serveis Penitenciaris, Pere Soler, va inaugurar els nous espais on es fan els productes de la marca, acompanyat de la directora del CIRE, Elisabeth Abad, així com de la direcció del Centre Penitenciari Quatre Camins.

Durant la visita inaugural, la directora del CIRE va destacar la qualitat i el valor afegit dels productes Made in CIRE, que tenen un vessant social: "donem qualitat humana i social per donar una segona oportunitat a les persones privades de llibertat".

Fruit d’un estudi de reconversió, el taller del Made in CIRE s’ha traslladat des del Centre Penitenciari d’Homes de Barcelona cap al Centre Penitenciari Quatre Camins, amb l’objectiu de donar un nou impuls als productes d’aquesta marca.

Amb el canvi, el Made in CIRE compta amb un espai més gran, de 230m2 de superfície, i equipat amb tota la maquinària necessària per abarcar tots els processos productius, des de la taula de tall fins a l’àrea de serigrafia.

A més, el taller disposa d’un nou mètode d'emmagatzematge i estocatge del producte consistent en un sistema d’armaris ordenats alfabèticament per organitzar el producte final. Els armaris han estat fabricats al taller de fusteria de Raïmat. Es dóna la circumstància que l’experiència pionera del centre de producció exterior de Raïmat va néixer fa més de deu anys i és única a tot Europa. Per la seva ubicació a l’exterior de la presó, aproxima al màxim les condicions laborals dels interns a les del mercat de treball i, d’acord amb la missió del CIRE, millora així la capacitat d'inserció dels interns.

En el marc de la inauguració del taller, també han pogut visitar les noves instal·lacions alguns dels clients més representatius de la marca Made in CIRE. Així, representants del Corte Inglés i de l’Agrícola Regional, S.A. (LARSA) han conegut de primera mà el procés de fabricació de productes tan emblemàtics com el cabàs o la banderola de congrés.

http://justicia.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/noti_inauguracio_MIC

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.