dimarts, 6 d’octubre de 2015

Conferència de Pau López "Entendre's amb adolescents"Conferència organitzada per DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials amb l'objectiu de repassar les característiques que descriuen l'adolescència, per comprendre-la i actuar en conseqüència des de l'atenció personalitzada i la sensibilitat cap al jovent.


L'adolescència és una de les etapes vitals on més canvis i emocions confrontades experimentem. Molts la cataloguen com la pitjor etapa de la vida, però cal desmuntar aquests tòpics i veure la gran oportunitat que suposa l'adolescència.

Pau López, psicòleg, professor i coordinador de Màster a la Universitat Ramon Llull, va oferir claus i tècniques per establir una bona comunicació amb els i les adolescents des de la vessant professional. La conferència es va adreçar principalment a educadors/es, integradors/es o professionals dels serveis socials que treballen a centres residencials, centres oberts, casals o esplais per a joves, però també a pares, mares i a qualsevol persona interessada en aquest àmbit.


http://dixit.gencat.cat/ca/detalls/Article/21052015_conf_entendres_adolescents

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada