"El tràfic d'éssers humans amb finalitat d'explotació sexual, eines per a la detecció i l'abordatge"

"El tràfic d'éssers humans amb finalitat d'explotació sexual, eines per a la detecció i l'abordatge", que tindrà lloc el 16 d'octubre de 9.30 a 14.30 a la Sala Ernest LLuch de la Seu de Districte de Ciutat Vella, a Pl. Bonsuccés nº3, 3ª planta, i que serà impartit per professionals del Servei SAS-ABITS.

L'abordatge del tràfic d'éssers humans amb fins d'explotació sexual i l'explotació sexual en sí mateixa, es contemplen, entre altres normatives, en la LLei 5/2008 del Dret de les dones a eradicar la violència masclista. 

Aquesta greu violació dels drets humans de les dones, passa sovint desapercebuda o queda invisibilitzada sota altres circumstàncies (com la migració, la desocupació, la feminització de la pobresa o determinades visions de la prostitució), o bé per les dificultats amb les què es troben les mateixes víctimes (idiomàtiques, culturals, per l'aïllament social, el desconeixement de la legislació i dels drets que les assisteixen, per la pressió de les màfies, etc.). I també pel desconeixement d'aquesta realitat per part dels equips professionals.

Mitjançant aquesta formació es facilitarà eines per a la identificació i la detecció de situacions de tràfic d'éssers humans amb fins d'explotació sexual per als serveis d'atenció implicats en l'abordatge de la violència masclista.

Per tal de facilitar la tramitació de les inscripcions, les persones interessades hauran d'emplenar el formulari que es troba en l'enllaç adjunt:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

PERFIL Y FUNCIONES DEL EDUCADOR SOCIAL.