Com han de menjar els infants i els adolescents
Autors: Marta Anguera, Àngels Geis, Roser Vendrell, Jaume Iglésias i Noemí Cuenca
Editorial: Pagès Editors Preu: 16 €
Aquest llibre orienta sobre l'alimentació infantil i les pautes nutricionals i educatives funcionals i pràctiques que s'inculquen des del naixement fins a l'adolescència dels nens i les nenes. L'alimentació té, en qualsevol context, un doble vessant: el vinculat a la nutrició i el vinculat a la sociabilitat. Amb el primer es tracta de proporcionar la ingesta adequada de nutrients perquè els infants aconsegueixin un creixement òptim; el segon entén que tot acte que té a veure amb l'alimentació és un fet social de tracte interpersonal que afavoreix la comunicació i el desenvolupament de la personalitat.
L'objectiu del llibre és afavorir el desenvolupament integral dels infants i dels adolescents de manera que es faci possible tant l'assumpció d'hàbits alimentaris saludables com la consciència de la importància que tenen els àpats com a generadors de salut, plaer i, al mateix temps, com a espais de relació i comunicació.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu participar, deixeu la vostra aportació i la recollirem, animeu-vos.