El Congrés de l'Acció Social – Inclusió.cat presenta la temàtica i els continguts de la tercera edició.

Treball, Afers Socials i Famílies i la Càtedra de Serveis Socials de la UVic-UCC donaran a conèixer els detalls en un acte virtual que tindrà lloc l'11 de novembre.


El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Càtedra de Serveis Socials de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) organitzen cada dos anys el Congrés de l'Acció Social – Inclusió.cat.

El proper 11 de novembre donaran a conèixer el tema de la tercera edició del congrés, que se celebrarà el 8 i el 9 de juliol de 2021 a Vic. Aquest acte de presentació es farà en una sessió en línia a través de la plataforma Zoom i caldrà inscripció prèvia per poder assistir-hi.

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i el rector de la UVic-UCC, Josep-Eladi Baños, donaran la benvinguda als assistents a l'acte, que començarà a les 10.30 del matí a la plataforma Zoom.

Seguidament, la coordinadora estratègica del Centre d'Estudis Sanitaris i Socials de la UVic-UCC, Marina Geli, presentarà les conclusions de la segona edició. A continuació, la directora general de Serveis Socials del Departament, Meritxell Benedí, presentarà el tercer congrés Inclusió.cat i desvetllarà les temàtiques que s'abordaran.

L'acte compatarà amb la intervenció d'Òscar Rebollo, director del Servei d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona, que oferirà la ponència "L'Acció Comunitària davant dels reptes presents i futurs dels Serveis Socials".

La cloenda de la presentació serà a càrrec del secretari d'Afers Socials i Famílies del Departament, Francesc Iglesies, i del vicerector de Recerca i Transferència de Coneixement de la UVic-UCC, Jordi Collet.

Espai de trobada per als actors d'afers socials

El Congrés de l’Acció Social – Inclusió.cat és un esdeveniment adreçat a tots els agents del Sistema Català de Serveis Socials que, sumant-se a altres actes i congressos del sector, vol incentivar la creació de coneixement basat en l’evidència, per enfortir les disciplines acadèmiques i professionals en l’àmbit dels serveis socials.

La primera edició va girar entorn l'atenció integrada social i sanitària des dels serveis socials i la segona, en la promoció de l'autonomia personal i l'atenció des de la proximitat.

https://dixit.gencat.cat/ca/detalls/Noticies/presentacio_virtual_tercer_congres_accio_social_inclusiocat.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.