DIXIT acull la presentació del projecte comunitari Cercles de Suport i Responsabilitat de prevenció de la delinqüència violenta

El projecte Cercles de Suport i Responsabilitat és un programa per a la prevenció de la delinqüència violenta, que treballa sobre dos eixos d’intervenció amb les persones penades: la responsabilitat i la integració social. 

Es tracta d’un programa comunitari del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb una alta participació voluntària de ciutadans, que col·laboren per facilitar la integració social de les persones empresonades i donar-los suport per evitar la reincidència.

El 19 de febrer, DIXIT acollirà la presentació d’aquest programa que anirà a càrrec dels tècnics del projecte Patrícia Bosch i Joan Pere Queralt, que explicaran com donen suport i supervisen a delinqüents d’alt risc. Els acompanyaran alguns dels voluntaris que participen al projecte per aportar la seva experiència treballant a medi obert amb delinqüents d'alt risc que són a la part final de compliment de la condemna i que han mostrat voluntat de canvi, però que no tenen una xarxa de suport social. 

Es posarà l’èmfasi en la vessant més social del voluntariat per donar a conèixer la labor i les tasques que desenvolupen en aquests cercles, així com els criteris de selecció d'aquest voluntariat i la seva formació. També s'exposaran l'estructura i el funcionament d'un cercle i les funcions dels professionals que els coordinen. 

Data: 19 de febrer de 2015 a les 17 h.
Lloc: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. Passeig del Taulat, 266-270 (planta 1a.). Barcelona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

http://dixit.gencat.cat/ca/detalls/Noticies/dixit_acull_presentacio_projecte_comunitari_cercles_suport_responsabilitat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

PERFIL Y FUNCIONES DEL EDUCADOR SOCIAL.