TALLER D'ARTISTA: Volem fer saber. Del cosit a la paraula


Data: Dimecres, 8, 15 i 22 de juliol, de 16 a 19 hores.
Lloc: A distància. Plataforma Eteams.

TALLER D'ARTISTA, a càrrec de Sandra March

Taller d'artista emmarcat en la programació del Projecte Javelina, adreçat especialment a treballadors i treballadores del món sanitari i social.

La proposta del taller és manifestar, a partir del cosit i el brodat, el nostre malestar, expressar de manera creativa les nostres queixes puntada a puntada, denunciar a partir del sargit, amb l’objectiu de construir una publicació conjunta tèxtil elaborada amb els pedaços de teles brodats dels participants.

A càrrec de: Sandra March. L’objectiu de l’obra de Sandra March és fer universals les històries quotidianes, i convertir els petits gestos i les accions més comunes en protesta i denúncia social. Treballa a partir de projectes artístics multidisciplinaris, que es concreten en instal·lacions, accions i publicacions, amb el cos, la biografia i el gènere com a fils conductors i emprant els formats populars per introduir l’art en altres contextos que no són els tradicionals. Llicenciada en Belles Arts i Filosofia, i diplomada en Magisteri per la Universitat de Barcelona, el seu treball s’ha exhibit a museus principalment d’Europa i els Estats Units. Ha viscut a Miami i a París, i actualment resideix a Barcelona.

Activitat gratuïta.


Més informació a: educaciolapanera@paeria.cat

Informació bàsica
Inici de l'activitat 08-07-2020 16:00
Finalització de l'activitat 22-07-2020 19:00
Localització Barcelona

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

PERFIL Y FUNCIONES DEL EDUCADOR SOCIAL.