Nens cecs catalans descobreixen el món dels pirates a les colònies d’estiu de l’ONCE

© ONCE Catalunya
Una vintena de nens i nenes cegues i amb discapacitat visual greu han pogut gaydir aquest estiu de les colònies d’ONCE Catalunya a l’alberg “Molí de Sant Oleguer” a Sabadell, que es van celebrar del 7 a l’11 de juliol.

Aquestes colònies estan obertes també a fills d’afiliats a l’ONCE i fills de treballadors de l’Organització per tal de potenciar una plena integració dels grups i el coneixement mutu dels escolars. Ja fa vint-i-dos anys que l’ONCE Catalunya organitza les colònies d’estiu.

Els nois i noies, que tenen entre 6 i 18 anys van poder descobrir el món dels pirates amb activitats com un taller d’orientació pirata i una excursió en busca del tresor. També van fer jocs d’aigua, activitats per descobrir l’entorn, gimcanes, piscina, teatre, jocs de nit, ruta nocturna, tallers de manualitats etc.

Sota la màxima de l’accessibilitat universal i el disseny per a tothom, les colònies d’estiu s’estenen a la majoria dels centres que l’Organització té per tot l’Estat, amb una participació anual de prop de 400 de nens i nenes. L’ONCE ofereix a tots els estudiants un divers ventall d’activitats esportives, de natura, aprenentatge i convivència.

http://criatures.ara.cat/blog/2015/07/21/nens-cecs-catalans-descobreixen-el-mon-dels-pirates-a-les-colonies-destiu-de-lonce/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

PERFIL Y FUNCIONES DEL EDUCADOR SOCIAL.