"Abordatge integral de les violències de gènere. Una mirada al model francès: l'experiència de Tarn i Garona"

Aquesta xerrada permetrà conèixer estratègies integrals d'abordatge de les violències de gènere per part les associacions familiars del departament francès de Tarn i Garona.




El 14 d'octubre, DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall organitza la conferència virtual "Abordatge integral de les violències de gènere. Una mirada al model francès: l’experiència de Tarn-et-Garonne", que es podrà seguir en directe a través de la plataforma Zoom i posteriorment estarà disponible a l'apartat DIXIT TV del portal DIXIT. 

El nombre de dones que pateixen violència de gènere a França va augmentar el 2019 en relació amb l'any anterior, amb 146 morts, i les xifres per al 2020 no són millors. Al Departament de Tarn i Garona, amb 250.000 habitants, cada dia tres víctimes de violència acudeixen a la policia. 

Per donar una resposta més integral i estructurada, des del 2015, la Unió Departamental d'Associacions Familiars (UDAF) de Tarn i Garona ofereix suport a les víctimes en la recuperació de la seva autonomia, i formula propostes de canvi en les pràctiques professionals de metges, policies i la resta de perfils que treballen en l'àmbit. 

La xerrada anirà a càrrec d'Isabelle Bonnefous, cap de l'Àrea de Famílies de la UDAF de Tarn i Garona, i d'Stephane Michelin, el seu director general. Durant la conferència exposaran les línies bàsiques del model d'intervenció que apliquen. 

Més informació i inscripcions
Data: 14 d'octubre de 2020, de 17 a 18.15 hores. 
Conferència virtual via Zoom (es facilitarà l'enllaç en el correu de confirmació d'inscripció).
Inscripció: Aforament virtual limitat, cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organització: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall.

https://dixit.gencat.cat/ca/detalls/Noticies/dixit_girona_conferencia_atencio_integral_violencia_masclista_franca.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.