Activitats de l’European Social Network

L’European Social Network (ESN) prepara la 23a Conferència Europea de Serveis Socials que tindrà lloc a Lisboa el juliol de 2015 i continua avançant amb el projecte Invertir en serveis per a la infància: millora dels resultats. 

Durant el mes de novembre ha tingut lloc el Seminari de Tardor, dedicat enguany a la planificació social. Paral·lelament, ha posat en marxa diversos grups de treball. El Departament de Benestar Social i Família participa de forma activa en aquestes activitats endegades per l’ESN.

Invertir en serveis per a la infància: millora dels resultats

La segona revisió paritària del projecte de l’European Social Network Invertir en infància: millora dels resultats va tenir lloc a Barcelona el passat 5 de juny, organitzada conjuntament per l’ESN i el Departament de Benestar Social i Família.

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, va inaugurar la jornada. Durant el seu discurs de benvinguda, la consellera va valorar les polítiques d’infància i adolescència que promou el Govern de la Generalitat, acompanyada per la directora general Mercè Santmartí. “Les polítiques dirigides a la infància ens converteixen en societats més cohesionades, més democràtiques i més justes”, va assegurar.

La jornada comptà també amb la presència de membres de la Comissió Europea, de l’OCDE, de la Xarxa Europea d’Experts Independents en Inclusió Social i de representants d’Escòcia, Alemanya, Holanda i Polònia.

L’ESN continua amb el projecte, analitzant els resultats d’aquesta segona revisió paritària, elaborant els perfils dels països que participaren en les dues primeres revisions i preparant la tercera fase del projecte, que es desenvoluparà durant l’any 2015.

http://www.esn-eu.org/investing-in-children-services-improving-outcomes/index.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.