El president Mas inaugura demà la residència Mas Sauró per a persones amb discapacitat intel·lectual amb suport extens i trastorns de conducta

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la vicepresidenta del Govern i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, inaugurarà demà, dimarts 21 de juliol, a les 19 hores, la residència Mas Sauró de Barcelona destinada a persones amb discapacitat intel·lectual amb suport extens i trastorns de conducta.

La residència, ubicada al barri de Mas Sauró, a Collserola, oferirà 48 places residencials, distribuïdes en tres mòduls de 16 persones. Cada mòdul està format per dos submòduls de 8 llits cadascun, amb menjador i sala d’estar, sala de cuidadors i servei de bugaderia, entre d’altres espais. L’equipament amb una superfície total de 3.248,29 metres quadrats, ha representat una inversió de 6,67 milions d’euros, que ha aportat la Generalitat. La gestió del centre ha estat delegada, per concurs públic, a la Fundació Vella Terra, creada l’any 2002 per promocionar l’autonomia de les persones amb dependència i amb discapacitat i donar suport en les situacions de risc social.

De les tasques de jardineria del centre s’encarrega l’entitat TEB, un grup cooperatiu que treballa per a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual i per donar suport a les seves famílies. Així mateix, les obres artístiques que decoren la residència han estat a càrrec de persones amb discapacitat del Centre Ocupacional de la Fundació Estimia. Durant l’acte d’inauguració, el president Mas descobrirà una pintura commemorativa realitzada per persones d’aquest centre.

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la vicepresidenta del Govern i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, inaugurarà la residència Mas Sauró de Barcelona destinada a persones amb discapacitat intel·lectual amb suport extens i trastorns de conducta. Després de fer un recorregut per les instal·lacions, tindran lloc els parlaments institucionals, a càrrec del president de la Fundació Vella Terra, entitat que gestiona el centre, Vicenç Vicente, i del president Mas. A l’acte també hi assistirà la directora de la Residència Mas Sauró, Núria Figueras.

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/convocatoriavw/129052/ca/president-mas-inaugura-residencia-sauro-persones-discapacitat-intellectual-suport-extens-trastorns-conducta.do

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.