Infants, llibres i drets

Coincidint amb el Dia Universal dels Drets dels Infants, AIC i Boolino presenten una llista conjunta de recomanacions de llibre infantil i juvenil.

Amnistia Internacional Catalunya i Boolino han elaborat conjuntament una llista amb recomanacions de llibres infantils i juvenils http://www.boolino.es/micros/descarga/176/ amb motiu del Dia Universal pels Drets de la Infància, que es commemora aquest diumenge, 20 de novembre.

L'organització de drets humans rebrà un donatiu de 0,5 € per la venda d'aquests llibres des de la plataforma Boolino.

Els llibres que conformen la tria transmeten valors i afavoreixen la reflexió, educació i sensibilització sobre els drets de nens i nenes. En la vintena de llibres seleccionats trobem temàtiques com el racisme, la diversitat, els efectes de la guerra, els drets de les nenes o el treball infantil.

L'ONU celebra el Dia Universal pels Drets de la Infància cada 20 de novembre per commemorar l'aprovació de la Declaració dels Drets del Nen (1959) i de la Convenció sobre els Drets de l'Infant (1989).

Boolino és el BookAdvisor per a nens i joves lectors que incorpora en una única plataforma recomanacions de lectura, eines de foment lector i consells que permeten als usuaris triar els millors llibres. En cinc anys i amb més de 164.000 usuaris actius, s'ha consolidat com un lloc ideal per a famílies, professorat i experts que volen trobar llibres infantils i juvenils per fomentar una societat lectora.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.