Marató virtual contra el confinament

Un grup de mestres organitzen una marató virtual d'activitats

Un grup de docents de tots els racons d'Espanya han impulsat el Claustre d'Instagram es queda a casa #claustrodeigsequedaencasa, un esdeveniment lúdic via streaming per ajudar les famílies a sobreviure al confinament.

L'esdeveniment, que es desenvoluparà íntegrament a través de directes en els comptes dels diferents perfils a Instagram, tindrà lloc aquest cap de setmana. A més, segons els organitzadors, "la idea és seguir repetint el festival mentre duri la quarantena, incloent-hi noves temàtiques i activitats".

Aquesta és la segona vegada que organitzen el festival, després que la setmana passada fessin el primer claustre virtual amb molt bona acollida per part dels seus seguidors. Milers d'usuaris es van connectar al taller sobre com crear el teu propi joc de taula o al del contacontes en anglès, entre d'altres.

Activitats per dissabte 21 de març
El públic podrà seguir les diferents activitats i tallers a través dels perfils dels docents organitzadors, concretament a directes d'Instagram. Contacontes, jocs, manualitats amb materials quotidians i interessants xerrades dirigides a facilitar la gestió emocional durant aquestes jornades de confinament.

Activitats per diumenge 22
El funcionament és molt senzill. Cada docent farà un directe des del seu propi perfil d'Instagram a una hora establerta (podeu consultar els horaris en aquesta mateixa notícia) i tindrà una durada d'entre 30 i 60 minuts en funció de l'activitat. El públic podrà anar saltant de perfil a perfil per anar coneixent les propostes que tinguin preparades.

Alguns dels perfils participants són:

@2profesenapuros

@ Tarrodeidiomas

@la_profe_raquel

@classclassyesyes

@thebigbagteacher

@adventuresinclass

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.