7è Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència

Barcelona, 15 i 16 d’octubre de 2020

Els dies 15 i 16 d’octubre del 2020 es celebrarà la 7a edició del Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència a l’Auditori del CosmoCaixa de Barcelona. En aquesta edició s’abordarà la problemàtica de les Transicions, Exclusions, Soledats i Respostes en Salut Mental, des de una perspectiva multidisciplinària i intersectorial.

A partir de la crisi sanitària, econòmica i social derivada de la pandèmia del coronavirus i la seva repercussió en la salut mental de la població infanto juvenil, proposem que cada taula de debat se’n faci ressò i tractar el tema de forma monogràfica en el debat final i cloenda del Congrés.

El programa està constituït per quatre taules rodones i prèviament hi haurà una conferència inaugural. El Congrés inclourà també la presentació de pòsters centrats en la temàtica anunciada.

En aquesta 7a edició, l’organització del Congrés anirà a càrrec de la Fundació Congrés Català de Salut Mental, que juntament amb la participació d’un ampli col·lectiu de professionals des del Comitè Organitzador i Científic, i el suport de diferents entitats i institucions del sector, treballarem conjuntament per l’èxit del Congrés.

http://www.fccsm.net/7e-congres-catala-de-salut-mental-de-la-infancia-i-ladolescencia/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.