Vilafranca busca joves per arrelar altres joves en situació de vulnerabilitat


L’Ajuntament de Vilafranca, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, impulsa un programa de mentoria amb persones joves en procés d’arrelament social. La intenció d’aquest programa és acompanyar joves en situació de vulnerabilitat per ajudar-los a integrar-se en l’entorn, el seu itinerari formatiu o laboral i en l’aprenentatge de la llengua.

El període varia entre els vuit mesos i l’any. Els joves interessats a fer de mentors han de tenir entre 25 i 35 anys i tenir disponibilitat dues hores a la setmana. Han de dominar el català i castellà i participar en la vida sociocultural vilafranquina. Cada jove participant s’agruparà amb una parella de joves que farà l’acompanyament.

Aquests acompanyants faran una formació prèvia de 12 hores on es treballaran aspectes com el significat i límits de la mentoria i les característiques del col·lectiu i persones que s’acompanyaran. A més, els grups d’acollida comptaran amb el suport i acompanyament d’un equip de professionals.


Les persones joves interessades en participar com a mentors/es es poden dirigir-se presencialment al SIAJ, Servei d’informació i assessorament per a joves; o bé per telèfon 938922020, 620 804 775 (whastapp), o per correu siaj@vilafranca.org, indicant les dades personals i de contacte.

Els joves acompanyants podran convalidar aquesta mentoria amb crèdits ECTS a les universitats conveniades.

https://lafurapenedes.cat/vilafranca-busca-joves-per-arrelar-altres-joves-en-situacio-de-vulnerabilitat/?fbclid=IwAR3gMqWdz6EGUoRXczt-reZD_atP1UvWSzbUY20igIyw_Ichzx7xoC183ek

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.