IV Jornades d’Acompanyament amb Adolescents en medi obert

Les IV Jornades d’Acompanyament amb Adolescents en medi obert tindran lloc el 13 de maig a l’Auditori de Lletres de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Entenem el medi obert com a un espai educatiu que es troba en interrelació constant amb els espais quotidians on les persones interaccionen tant amb els iguals com intergeneracionalment. S’hi creen vincles des de les pròpies potencialitats, desitjos i motivacions. Vincles que contribueixen a la transformació personal i social, i hi entren en joc tots els agents socials de l’entorn.

Aquesta quarta edició de les Jornades d’acompanyament amb adolescents en medi obert busca aprofundir la importància de l’acció conjunta entre els diversos agents socioedu-catius del territori des de la consciència dels aspectes clau que intervenen en la generació del vincle educatiu.

Plantegem un espai de reflexió, una parada en el camí que ens permeti veure en perspectiva la intervenció diària, i un punt de trobada on es puguin intercanviar experiències i coneixements i millorar amb estratègies i eines concretes la nostra capacitació com a referents.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

PERFIL Y FUNCIONES DEL EDUCADOR SOCIAL.