Localitzat el noi amb autisme desaparegut a Valldoreix

La família ha pogut comprovar que l'Alberto està "sa i estalvi"

Enrique Román, el pare del noi amb autisme desaparegut aquest dijous, 26 de febrer, ha confirmat que el jove que han trobat el matí d'aquest divendres, 27 de febrer, a l'Hospital del Mar, és el seu fill Alberto Román. L'home ha indicat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que un dels seus fills que s'ha desplaçat fins el centre sanitari barceloní ha pogut comprovar que finalment s'ha pogut localitzar "sa i estalvi" el noi.

Minuts abans de la declaració del pare, la mare del noi, Milagros, havia indicat que la família havia rebut una trucada procedent de l'Hospital del Mar, en la que se'ls informava que havien trobat un noi que coincidia amb la descripció de l'Alberto i que deia ser ell i que vivia a Valldoreix, pel que se li anava a fer un reconeixement mèdic i un dels germans del noi s'havia desplaçat a l'hospital a buscar-lo.

El cas

El noi va desaparèixer entorn les les 18.30 hores de la residència Guru on vivia, a Valldoreix. La seva família, juntament amb els amics, Policia Local, Mossos d'Esquadra i Protecció Civil van iniciar la seva cerca. Segons va informar el pare del noi, l'Alberto havia desaparegut mentre passejava amb un grup d'usuaris del centre valldoreixenc, a prop de l'avinguda de Vall d'Or, en direcció al pavelló municipal. Per això els pares de l'Alberto van demanar que si algú veiés el seu fill, que contactés amb els Mossos d'Esquadra o Policia Local. 

Enrique Roman ha explicat al TOT que el jove va viatjar amb Ferrocarrils fins a Barcelona. "Sembla que va agafar un tren a l'estació de Valldoreix fins a plaça Catalunya. No portava diners i tampoc la medicació. La Guàrdia Urbana de Barcelona el va trobar i el va portar a l'Hospital del Mar." Roman també ha assegurat que ha passat un "calvari". "A les tres de la matinada es va suspendre la recerca i vaig sortir a buscar-lo. He estat tota la nit donant voltes", ha recordat el pare.

http://www.totsantcugat.cat/actualitat/poble/localitzat-el-noi-amb-autisme-desaparegut-a-valldoreix-26972102.html

Facebook.- Institució Neuro Psico Pedagògica GURU

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.