Perfils demogràfics

En aquesta secció trobareu informació estadística recent, amb dades de padró provisionals (no oficials) a 1 de gener de 2015. Es tracta d'una sèrie de fitxes que recullen l'evolució històrica dels darrers anys i la distribució per edats i sexe, distribuïdes en dos documents: un amb les 40 principals nacionalitats presents a Catalunya i l'altre amb el perfil de les 41 comarques catalanes.


Inclou els perfils sociodemogràfics de les 40 nacionalitats estrangeres més nombroses a Catalunya, ordenades de major a menor. En cada cas inclou l'evolució des de l'any 2004, la diferència entre persones empadronades i residents, la distribució per edats i sexe, la distribució territorial (amb la llista dels municipis amb més persones empadronades), dades sobre la població escolar, afiliacions a la Seguretat Social (amb algunes excepcions) i població segons país de naixement.

Inclou el perfil sociodemogràfic de la població estrangera empadronada al conjunt de Catalunya i a cadascuna de les 41 comarques catalanes. En cada cas, inclou l'evolució històrica des de l'any 2004, el percentatge respecte al global de la població, la distribució per edats i sexe, així com la llista de les nacionalitats més nombroses, el percentatge respecte al total de persones estrangeres i la distribució entre homes i dones.

http://benestar.gencat.cat/ca/ambits_tematics/immigracio/dades_de_la_immigracio_a_catalunya/perfils_demografics/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.