Postals de vacances fetes pels nens


Mireu quina idea més simpàtica que hem trobat, postals de vacances fetes pels nens. Es tracta bàsicament que els nens dibuixin la seva postal de vacances enlloc de comprar-ne una del lloc que han visitat. L’avantatge d’aquestes postals rau en el fet que el nen pot dibuixar i explicar el que realment li ha agradat del viatge, un lloc concret, una activitat amb l’afegit que s’hi pot dibuixar ell o la resta de família.

Postals de vacances fetes pels nens, un record del viatge familiar

Recordeu que aquesta activitat, com totes, estan pensades perquè el nen s’ho passi bé, no poden ser mai obligades ja que en aquest cas es farien de mala gana, malament i perdrien gran part del sentit. Cal buscar un moment de relax durant els dies de vacances per omplir les postals i no fer-les totes de cop ni fer-ne massa.

Material per fer una postal de vacances amb els nens


(pdf descarregable i gratuït de la postal) descarregar i imprimir el pdf del disseny de la postal, però sempre el podeu fer vosaltres dibuixant la postal en una cartolina
  • tisores
  • llapis o boli per escriure
  • retolador o colors
  • segells
Quan marxeu de viatge recordeu agafar el material per escriure i dibuixar. Millor comprar i enganxar els segells a casa així no haureu d’anar a la recerca d’un estanc.

Idees per preparar la postal de vacances


Es pot escriure l’adreça a casa així el nen avança “feina” i crea la necessitat d’enviar la postal. Prepareu una llista de a qui se li vol enviar. Una bona idea és que el nen s'enviï una postal a casa, així quan aquesta arribi tindrà una alegria i un bon record.


En aquest cas, si el nen és molt petit el text també es pot preparar a casa, així només caldrà fer el dibuix. Un : Hola X m’ho passo molt bé mira la foto que t’envio. Petonets d’en X


La postal és un full en blanc on el nen pot dibuixar el lloc o l’activitat que més li està agradant del viatge.
La postal escrita pel nen és una bona idea per engrescar als nens a dibuixar, escriure i sobretot a explicar, a la seva manera, on i com s’ho han passat bé. Aquestes postals NO han de ser exclusives de l’estiu, es poden preparar i enviar durant tot l’any, tant a la família com als amics.

https://totnens.cat/postals-de-vacances-fetes-pels-nens/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.