Guia 6: m'emociONES

m'emociONES és un recull de propostes per acompanyar joves i adolescents en l'experimentació amb les emocions, la seva descripció i expressió.

El nom de la guia [m'emociONES] relaciona la capacitat humana d'emocionar-nos els uns als altres amb els beneficis de demostrar-ho. El joc de majúscules i minúscules vol fer referència als recursos que aquesta guia utilitza per experimentar amb les emocions: totes les activitats vibren d'una manera o altra amb les ones musicals, les del color o les del moviment.

Es tracta de vuit tallers, cadascun dels quals explora el potencial emocional del mindfulness, la música, la gestualitat i l'expressió plàstica com a recursos per experimentar i reflexionar sobre una família d'emocions determinada (model de taller [pdf]).

Segur que coneixeu el joc «Pulsa». N’hem fet una versió en el joc de les emocions [pdf] per jugar tot expressant emocions de totes les famílies que es proposen en aquesta guia. Esperem que us agradi!

Us recomanem, abans de començar les activitats, que llegiu el document amb els conceptes comuns a tots els tallers i les claus per desenvolupar-los [arxiu pdf].

https://www.diba.cat/web/fem-tec/memociones?twclid=11464921878364053504

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.