A mí también me duele. Niños y niñas víctimas de la violencia de género en la pareja


Autor: Raúl Lizana Zamudio

Editorial: Gedisa/Océano

Preu: 18 €

Després d'una llarga trajectòria professional en diferents perspectives de la violència intrafamiliar -homes, dones i nens-, l'autor aborda de forma clara i directa els múltiples sofriments pels quals travessen els nens i nenes víctimes de la violència de gènere en la parella. Depressió, ansietat, estrès, por, manca d'empatia amb els altres, problemes de rendiment escolar, culpa, vergonya, problemes de salut, baixa autoestima... són només algunes de les conseqüències que ocasiona aquest tipus de violència.

A partir d'una mirada basada en el seu treball clínic i diverses investigacions, Raúl Lizana descriu les difícils vivències d'aquests infants i ofereix un panorama detallat de les conseqüències i els danys derivats i com abordar-los i fer-ne prevenció.

A més d'una eina d'ajut per als professionals, el llibre també pretén ser una crida d'atenció a la societat en general, ja que es fa imprescindible més coneixement d'aquesta violència per possibilitar a les seves víctimes l'oportunitat de superar-se i obrir un nou espai per a l'esperança.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

PERFIL Y FUNCIONES DEL EDUCADOR SOCIAL.