Veïns del Calvet neguen l´agressió violenta denunciada pel centre de menors

Els detinguts surten en llibertat acusats de desordres Asseguren que només van anar a L'Estrep a demanar explicacions per un robatori


Concentració de veïns ahir a la tarda al Calvet, entre els quals hi havia els tres detinguts, posats en llibertat 



Ni agressió amb armes ni rerefons xenòfob. La cinquantena de veïns del Calvet de Sant Salvador de Guardiola que aquesta setmana es van presentar al centre de menors L'Estrep van negar ahir els fets violents denunciats per la direcció. Asseguren que només s'hi van desplaçar per "demanar explicacions" als educadors sobre la presència de dos menors que acabaven de sorprendre en una finca del barri i que, un cop allà, van ser rebuts amb pedres per alguns interns. Afirmen que no és el primer incident que pateixen amb menors del centre i afegeixen que estan cansats dels robatoris que hi ha hagut al barri les últimes setmanes.

De la cinquantena de veïns que es van desplaçar dilluns a la nit al centre de menors, els Mossos en van detenir tres al cap de dos dies, tal i com recollia dijous l'edició digital de Regió7. Segons va concretar ahir el cos policial, els Mossos els van detenir per un delicte de desordres públics i per un altre contra l'exercici de drets fonamentals i les llibertats publiques. Després de declarar ahir al jutjat de guàrdia de Manresa, el jutge els va deixar en llibertat condicional mantenint per a ells només un càrrec, el de desordres públics.

http://www.regio7.cat/fet-divers/2015/09/26/veins-del-calvet-neguen-lagressio/330752.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.