Apropa Cultura, la cultura al servei de tots. Un programa d'accessibilitat de la cultura dels principals equipaments de Catalunya adreçat al sector social

Sonia Gainz, Direcció Apropa Cultura 

Apropa Cultura és un programa socioeducatiu adreçat a entitats socials que treballen amb col·lectius especialment vulnerables i que centren els seus projectes en la promoció de la inclusió social i en la millora de la qualitat de vida de les persones. 

El conformen actualment 50 teatres, auditoris, festivals i museus de tot Catalunya, amb la filosofia de fer accessible les seves programacions habituals a un públic que no és habitual. Concretament s'adreça a centres socials que treballen amb col·lectius especialment vulnerables i que centren els seus projectes en la promoció de la inclusió social i en la millora de la qualitat de vida de les persones. 

És un programa en creixement, perquè el que ofereix té sentit. Actualment és present a 14 localitats de Catalunya i a partir del 2015 en seran 19. Neix el 2006 a l'Auditori de Barcelona, des d'on actualment es continua gestionant, i dóna servei a més de 1.250 associacions, serveis i centres socials d'arreu de Catalunya inscrits al programa. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.