Interns dels serveis exteriors participen en el dispositiu especial de neteja per a la revetlla de Sant Joan

Les brigades de serveis exteriors del CIRE van col·laborar en el dispositiu de neteja de les platges de Barcelona després de les celebracions de la revetlla de Sant Joan, en el marc del dispositiu especial preparat per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona


Des de les 7 h del matí fins a les 10 h del passat 24 de juny, una colla formada per 10 interns de tercer grau va participar en la recollida de la brossa que acostuma a quedar a la sorra després de la festa de la nit anterior. Els presos, supervisats per dos capatassos, van netejar les platges i el perímetre del voltant del litoral urbà de la ciutat de Barcelona.

Aquest ja és l’onzè any consecutiu en què el CIRE contribueix al manteniment del litoral barceloní l’endemà de la revetlla. Els serveis exteriors del CIRE són colles externes d’interns propers a la finalització de la seva condemna que treballen en àmbits com el manteniment urbà, la neteja forestal, els trasllats o les reformes, amb vista, entre altres objectius, a l’adquisició d’hàbits que els ajudin a multiplicar les seves possibilitats de reinserció.

http://justicia.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/revetlla_2014

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.