WEBS relacionades amb INFÀNCIA

Aasara Barcelona és una associació sense ànim de lucre, catalogada com a ONGD. Reconeguda amb la declaració d'utilitat pública i el codi ètic d’associacions. Més de 200.000 nens i nenes sense referències familiars malviuen a les rodalies de Bombai. 

Associació constituïda a Barcelona a l’any 1992 per uns pares, ja adoptants o en tràmits d’adopció i per professionals interessats en temes de la infància. Regida per uns estatuts i disposicions legals. Té àmbit d’actuació en tota Espanya. 

ADIA és una ONG, sense afiliació política, ni religiosa. Es manté en una línia d'actuació de respecte a la persona i basa les creences i exigències dins el marc de respecte dels drets humans i compromesa amb els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni. 

Pàgina sobre l'adopciò a Bulgària. Aprofitant l'espera per saber quelcom mes sobre els meus fills, intentaré cobrir, dintre de les meves possibilitats, aquesta manca. Gràcies a aquest camí, estic començant a descobrir a un gran país: Bulgària. 

Associació iniciativa de diverses famílies adoptants a Xina. Informació i suport a les persones que a través de l'adopció en la Xina estiguin disposades a donar una família i una llar o ajudar als nens i als orfenats xinesos. Seus de Barcelona i Girona. 

Associació de famílies espanyoles, que han adoptat menors a Mèxic. El fi principal és ajudar a altres famílies espanyoles, en el seu camí vers l'adopció a Mèxic, compartint la informació sobre els processos tant a Espanya, com a Mèxic. 

Aldees Infantils SOS és una organització internacional privada a nivell mundial, no governamental, d’atenció directa als infants, sense ànim de lucre i que respecta tota ideologia i creença. Activitats i informació des de la delegació a Barcelona. 

Associació que va néixer l'any 2000. Fundada per famílies que havien anat a Kafalat, al centre d'acollida de menors Lalla Meriem de Rabat durant els anys anteriors. Van crear l’associació pròpia, donades les peculiaritats de la Kafala (Marroc). 

Associació solidària amb els infants d’Ucraïna i suport als pares i futurs pares adoptius en aquell país. Entitat constituïda l’any 2005 per famílies adoptives d’Ucraïna. Interesat pels menors més desafortunats del país d’origen dels nostres fills. 

Associació valenciana d’àmbit autonòmic centrada en l’atenció a la infància, la família i la joventut. Treballa, des de 1993, en distints projectes: Acolliment familiar, inserció sociolaboral, educació familiar, atenció socioeducativa en medi obert, etc. 

Associació de solidaritat fundada al 2001 a Vic. Ofereix un procés pedagògic integral a nens i adolescents en situació de risc social i familiar, a través del centre de dia Casa Yanapasiñani, situat al barri de La Ceja de la ciutat de El Alto (Bolívia). 

L’associació per l’ajuda a la infància Balbalika és una entitat col·laboradora d’adopció internacional (ECAI), que es dedica a la adopció de menors a Nepal, Haití, Etiòpia i Sri Lanka. El nom de Balbalika significa infància en nepalí. 

Ong interdisciplinària d'àmbit autonòmic formada per persones interessades en la salut afectiva i sexual i la planificació familiar. Vol impulsar, fomentar i facilitar la sensibilització, la prevenció en l'àmbit de la salut sexual i reproductiva. 

Entitat constituïda l’any 2000, a Barcelona. Protecció de la infància i la mediació en l’adopció internacional segons criteris de La Haia. Bàsicament formada per professionals de diferents àmbits: Psicòlegs, advocats, pedagogs, assistents socials, etc. 

Al 2002, un grup de gent vinculats a la Parròquia de la Miraculosa de Picassent, es van comprometre a becar a xiquets/xiquetes de Niquia, un barri de la població de Bello, Colòmbia. Després de 5 anys fent campanya vam constituir-nos com associació. 

Benvinguts a la pàgina Web de l'Associació T'ai. Associació de famílies adoptants en Xina sita a València. Molt prompte estarà preparada. Associació de famílies adoptants en Xina de la ciutat de València (Espanya). 

Associació fundada l'any 2000. Som una ONGD, i treballem per assegurar la integració familiar dels infants i adolescents marginals de Madagascar i de l'Índia, dotant-los dels medis necessaris per a que gaudeixin d'una vida digne. 

Iniciativa a Godelleta, que assenyala com prioritari, l'impuls de l'acolliment dins del sistema de protecció. Engloba accions destinades a conèixer de prop l'acolliment des de les necessitats existents en l'actualitat, des de la veu dels ciutadans. 

Concentra els esforços als barris més vulnerables per aconseguir millores concretes en la qualitat de vida dels infants, joves i famílies en situació o risc d’exclusió social i les seves comunitats, afavorint la transformació social des de l’entorn. 

Web del 3r Congrés Mundial sobre Drets de la Infància i l’Adolescència, celebrat el novembre de 2007 . Objectius, entitats, marc legal de les entitats adherides, notícies, informe de la situació de la Infància en risc social al món. 

El Consell d'Infants de Sitges és: És un grup de nens i nenes de 5è. i 6è. de Primària Són elegits democràticament pels companys de classe. Representen a tots els nens i nenes del poble. Cada any es renova la meitat dels components. Sessions i bústia. 

Associació d'ajuda Crits dels Nens fundada l’any 2008. Des de fa anys col·labora en projectes relacionats amb l’ajuda als infants més desprotegits en països del món com Cuba, Xina, Burkina Faso, Mali, Senegal, etc. Ajuda mèdica als nens i medicaments. 

Engeguem el camp de treball a l’Índia. Aquest any hi anem un grup de 6 joves. Som l’Eulàlia, la Mireia, l’Andreu, la Lidia, la Lali i el Joan Maria. Els tres primers és la primera vegada que hi anem i els altres ja vam participar d’aquest camp al 2008. 

Amb el nom de Federació d’Associacions per a l’Adopció es constitueix una Federació amb la finalitat d’agrupar i unir els esforços de les Associacions que es dediquen al recolzament de l’adopció i de les famílies adoptives. 

Web de la Fundació privada Aram de Figueres. La Fundació Privada Aram és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat fomentar accions de caràcter social, assistencial, cultural i educatiu, en l'àmbit de la població infantil i adolescent. 

ONG que treballa per a millorar les condicions de vida i l’educació dels nens a Amèrica Llatina defensant els seus drets i dignitat. Promou el desenvolupament integral i la dignidad dels nens-nes, contribuïr a una cultura de pau, justicia i no-violència. 

Creada amb la finalitat de contribuir a potenciar una política global d'acolliment simple en família aliena i d'adopcions i d'agilitzar els processos de valoració de la idoneïtat de les persones o famílies que opten per l'acolliment o per l'adopció. 

Revista per a les persones interessades en l’educació de la infància i pels que treballin amb i per als infants entre 0 i 10 anys. Per mantenir-se informat de les polítiques, recerques i pràctiques europees, publicada simultàniament en vuit llengües. 

Associació Cicare-Grup de recerca històrica, constituït el 2003 per disposar d'una entitat més especifica en investigació històrica per realitzar estudis sobre la condició de la dona i de la infància durant el franquisme. Divulgació d'aquests estudis. 

L'Institut de la Infància de Barcelona és un centre de recursos, formació i investigació. Des de l'any 2002 crea un espai de trobada entre la família, l'escola, la ciutat i els professionals implicats al desenvolupament de la infància i l'adolescència. 

El CIIMU és un consorci format per l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Oberta de Catalunya.Es constitueix com un centre de transferència del coneixement. 

Grup de famílies adoptants d’Africa i Xina. Aquest Blog es d'un llarg viatge a Xina. Laia, o Xavier, cada dia queda menys! Un fil vermell invisible connecta a tots aquells que estan destinats a trobar-se, independentment del temps, lloc o circumstància. 

Grup de famílies que han adoptat o tenen previst adoptar infants de Madagascar. Organitza sortides de famílies per tal que els infants malgaixos es retrobin de tant en tant, i sobretot per a gaudir tots plegats. Compartir informació i experiències. 

Els nens i nenes de l'Escola Nueva Vida de Ciudad Sandino (Managua) us donen la benvinguda a la nostra web. Amb aquesta escola la nostra associació manté un projecte anomenat Vaso de Leche, que podeu consultar en els projectes del web. 

L’Observatori dels Drets Sexuals i Reproductius (ODSiR) és un projecte impulsat des de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB). Drets de la sexualitat i la reproducció. Debat sobre la salut sexual i reproductiva. 

La web de la ODDM presenta, en un llenguatge entenedor per als més joves, els drets de nins, nines i joves menors de 18 anys, alhora que ofereix un telèfon i un e-mail per tal què els menors puguin posar-se en contacte directament amb l'oficina. 

ONG que es dedica a organitzar estades a Catalunya -preferentment a les comarques d’Osona, la Cerdanya, el Bages, el Berguedà, el Vallès i el Ripollès-, de nens i nenes de la zona afectada per l’accident nuclear de Txernòbil l’any 1986. 

Promou l'adopció de nens i nenes de l'Índia i, a la vegada, serveix de suport a aquelles famílies que han iniciat un procés d'adopció. PANI representa, doncs, un espai de trobada i intercanvi d'experiències, un suport personal administratiu. 

Història d'una adopció. Aquesta pàgina esta dedicada a l'adopció internacional, especialment a la Xina. Si aquest tema, o qualsevol altre relacionat amb l'ajut a l'infant és del teu interés, tenim molt de gust en convidar-te a entrar. 

Associació de pares separats i d'homes i dones a favor de la custòdia compartida, els drets del menor i contra del maltractament infantil. Reivindiquem canviar les lleis i el sistema ens discrimina. Àmbit comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. 

ONG que fa més de 10 anys que treballa amb la infància d’orfenats d'Ucraïna. L’objectiu és millorar la situació física i emocional d'infants dels orfenats d’Ucraïna, dotant-los de recursos suficients per facilitar la seva integració a la societat. 

Pàgina d'aquesta O.N.G.D. amb seu a Terrassa (Vallès occidental), per a la cooperació i solidaritat amb els infants i joves del sud, des del camp de l'educació. L'entitat, campanyes, projectes, voluntariat i enllaços. 

http://www.cercat.com/cgi-cercat/templates/temes3.CFM?cercat__tema=infancia&cercat__1=ciencies

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.