Avaluació del Programa Límits de Justícia juvenil (9 de desembre de 2014)

En aquesta sessió de recerca es presentarà l’avaluació que s’ha fet del Programa Límits per identificar les fortaleses i els aspectes a millorar en el seu funcionament així com també determinar la seva efectivitat i eficàcia.

El Programa Límits és una proposta estructurada d’intervenció preventiva de caire selectiu amb grups de famílies de joves entre 14 i 18 anys que passen pel circuit de la justícia juvenil. El Programa, que funciona des del 2007 a tot el territori català, aplega una experiència i trajectòria remarcable i ha incidit en 351 persones i 245 famílies. La seva finalitat és reforçar la funció educativa de les famílies dels menors per reduir la transgressió de les normes per part d’aquests. El Programa consta de vuit sessions en grup, de dotze a quinze participants, dinamitzades per dos monitors, i en les quals es treballen habilitats parentals a partir de l’abordatge de les relacions i els lligams, la comunicació, els conflictes, l’establiment de normes i la disciplina.

Programa [PDF, 236,86 KB ]



http://justicia.gencat.cat/ca/ambits/formacio_recerca_documentacio/recerca/sessions/sessions_anteriors/2014/avaluacio-del-programa-limits-de-justicia-juvenil-2-de-desembre-de-2014/index.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

PERFIL Y FUNCIONES DEL EDUCADOR SOCIAL.