Persones amb malaltia mental

A Catalunya, el Departament de Benestar Social i Família (BSF), a través de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), té competències en la planificació de prestacions, serveis i recursos que tenen com a objecte millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental.

Malaltia mental, discapacitat i dependència són conceptes que poden estar estretament vinculats i que determinen l'accés a les prestacions i als serveis especialitzats del sistema públic de serveis socials. 

L'atenció social a les persones amb malaltia mental és competència del Departament de Benestar Social i Família, que ofereix prestacions econòmiques i de servei per millorar la qualitat de vida d'aquest col·lectiu. 

Descripció dels serveis socials públics per respondre a les necessitats de les persones amb malaltia mental i a promoure'n la plena integració i normalització social. 

Procediment d'acreditació i directori d'establiments col·laboradors acreditats. 

Accés a les publicacions editades pel Departament de Benestar Social i Família sobre les persones amb malaltia mental. 


Adreça, horari, telèfon i formulari per contactar amb els responsables dels serveis per a persones amb malaltia mental del BSF.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

PERFIL Y FUNCIONES DEL EDUCADOR SOCIAL.