Amb motiu de Sant Jordi DIXIT elabora una Guia bàsica d'informació i recursos documentals sobre el treball social a Catalunya

En iniciar una recerca documental o d’informació sobre qualsevol tema, les fonts i els recursos que tenim al nostre abast són molts. La proliferació d’aquests materials, tant virtuals com en format paper, genera sovint una dispersió del coneixement que dificulta la tria de fonts solvents i de qualitat.
Amb motiu de Sant Jordi DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials ha elaborat una guia que recull les principals fonts d’informació i recursos documentals sobre el treball social i els serveis socials a Catalunya per orientar professionals, investigadors, docents i alumnes en el seu desenvolupament acadèmic i laboral.

Aquesta selecció, que es pot consultar en línia, prioritza els recursos més actuals, la documentació de producció catalana i els documents disponibles a la xarxa. La guia també inclou documentació i manuals de referència de caràcter atemporal i d'àmbit més extens i una tria de recursos dels àmbits estatal, autonòmic i internacional que permet contrastar i complementar la informació i els documents produïts a Catalunya.

Més informació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.