"El CIRE està obert a qualsevol tipus de comanda de les administracions, empreses i altres organitzacions"


El Centre d'Iniciatives per a la Reinserció dóna feina al 47 % de les recluses i reclusos que tenen dret a treballar

El conseller de Justícia, Germà Gordó, ha assegurat que el Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) “està obert a qualsevol tipus de comanda de l’Administració local, catalana o estatal, així com també d’empreses o organitzacions sense ànim de lucre”, en resposta a una pregunta parlamentària formulada pel Partit Popular en el marc del Ple del Parlament.

En aquest sentit, Gordó ha destacat que el CIRE “dóna feina al 47 % dels interns i internes de les presons catalanes que tenen dret a treballar”. Així mateix,“des d’un punt de vista de formació ocupacional, atén un 40 % dels interns i n’assessora laboralment un 20 %” ha afegit el conseller, qui també ha remarcat que això és gràcies a les “més de 150 cooperacions amb els 70 tallers ocupacionals que té amb les empreses privades, serveis interns de presons i col·laboracions amb administracions i altres organitzacions sense ànim de lucre”.

Per acabar, el titular de Justícia ha volgut recordar que el principal objectiu del CIRE —empresa pública del Departament de Justícia— és la “reinserció dels reclusos i recluses a través de l’ocupació, la formació ocupacional i l’assessorament per a la reinserció”.

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=262031

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.