5 idees per fer un "amic invisible" diferent

S'acosta el Nadal i també el temps de fer el típic "amic invisible" amb els amics o companys. Et deixem algunes idees per fer una versió diferent i més divertida de l'"amic invisible". Ens expliques quina és la teva?
1. No assignar un destinatari del regal: Posar tots els regals en una bossa molt gran i anar-los treient com si fos un sorteig. D'aquesta manera és qüestió de sort que et toqui un bon regal o no.

2. Fer un "amic invisible" amb personatges: Cada participant representa un personatge (per exemple d'una sèrie, un famós), aquest "amic invisible" consisteix en fer un regal relacionat amb el personatge que t'ha tocat i el dia de repartir els regals anar vestit d'aquesta manera. També es pot anar deixant pistes sobre el personatge.

3. Deixar pistes a l'"amic invisible": Es pot fer per correu electrònic o bé al calaix de la classe (si ho fas amb amics de l'insti). Li pots deixar pistes sobre qui ets, sobre el personatge (si fas amic invisible de personatges) o bé sobre el regal.

4. Utilitzant l'APP (AMIGO INVISIBLE APP). A través d'aquesta app ho pots gestionar tot: des dels diners que et vols gastar, fins als convidats o bé deixar notes anònimes.

5. Enviar missatges amb tinta invisible: Només et cal fabricar la tinta amb vinagre i/o llimona i una mica d'aigua. Pots agafar un pinzellet petit o un escuradents per sucar-ho a la tinta i utilitzar-lo de boli. Una vegada es vulgui desxifrar el missatge només cal aplicar escalfor a la part de sota (amb una espelma o un encenedor). 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.