Cocina fácil y saludable

"Cocina fácil y saludable" és un dels programes virtuals del "Centro de Documentación y Recursos" creat per Down España (Federació Espanyola d'Institucions per a la síndrome de Down). Aquest centre de documentació és un servei d'informació i documentació especialitzat en síndrome de Down i discapacitat intel·lectual i permet la localització de documents de manera ràpida i senzilla. Per aconseguir-ho, s'ha desenvolupat una aplicació de gestió documental accessible al web http://www.centrodocumentaciondown.com.

A través d'Internet, qualsevol persona pot accedir a aquest servei, on es difon la informació i el coneixement en temps real mitjançant la navegació por categories.

El principal objectiu del "Centro de Documentación y Recursos Down España" és ser un referent per a tothom: tant per a famílies amb membres amb síndrome de Down, com per a professionals vinculats al mon de la discapacitat, investigadors, docents i estudiants, interessats a obtenir informació actualitzada i ràpida sobre la síndrome de Down i la discapacitat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.