Com han de menjar els infants i els adolescents

Autors: Marta Anguera, Àngels Geis, Roser Vendrell, Jaume Iglésias i Noemí Cuenca
Editorial: Pagès Editors   Preu: 16 € 
Aquest llibre orienta sobre l'alimentació infantil i les pautes nutricionals i educatives funcionals i pràctiques que s'inculquen des del naixement fins a l'adolescència dels nens i les nenes. L'alimentació té, en qualsevol context, un doble vessant: el vinculat a la nutrició i el vinculat a la sociabilitat. Amb el primer es tracta de proporcionar la ingesta adequada de nutrients perquè els infants aconsegueixin un creixement òptim; el segon entén que tot acte que té a veure amb l'alimentació és un fet social de tracte interpersonal que afavoreix la comunicació i el desenvolupament de la personalitat. 

L'objectiu del llibre és afavorir el desenvolupament integral dels infants i dels adolescents de manera que es faci possible tant l'assumpció d'hàbits alimentaris saludables com la consciència de la importància que tenen els àpats com a generadors de salut, plaer i, al mateix temps, com a espais de relació i comunicació.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.