Un nen passant fred a una parada de bus: li oferiries el teu abric?

Una ONG seu un nen d'onze anys en una parada d'autobús d'Oslo i enregistra la reacció dels vianants. El vídeo acumula ja milions de visites a Youtube


Un nen d'onze anys, Johannes Lonnestad Flaaten, va passar estones durant dos dies assegut en el banc d'una parada d'autobús d'Oslo, en ple hivern. No duia abric i tremolava de fred. Al seu davant, una càmera enregistrava la reacció dels vianants. Li oferirien els seus abrics? La filmació ha tingut una extraordinària resposta a les xarxes socials, i acumula milions de visites a internet.

La filmació secreta és, en realitat, un anunci d'una ong, SOS Children's Villages, que volia conscienciar la població de la importància de donar roba d'abric per als refugiats sirians. La idea al darrere de la iniciativa és que, tot i que no els veiem, hi ha nens a altres llocs del món que passen fred.

La iniciativa va posar a prova els nivells de solidaritat dels ciutadans d'Oslo. De les dotze persones que es van seure a la parada a esperar l'autobús al costat del nen, nou li van oferir la jaqueta, entre elles un noi i una noia que es va quedar en samarreta. També li deixen bufandes i guants. Tres dels dotze vianants no van tenir cap gest amb el petit.

http://www.ara.cat/xarxes/passant-fred-parada-oferiries-abric_0_1088891417.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

PERFIL Y FUNCIONES DEL EDUCADOR SOCIAL.