Presentació del documental "Els anys guanyats" sobre la vida de Jordi Molas, diagnosticat d'una lesió medul·lar als 20 anys

Els centres DIXIT acolliran properament la presentació del documental "Els anys guanyats", una producció sobre la història de superació de Jordi Molas, que als 20 anys va patir una lesió jugant a rugbi i va quedar tetraplègic.

Molas, una persona molt activa i implicada amb diferents entitats socials, no ha deixat de lluitar des que li van diagnosticar la lesió medul·lar. La cadira de rodes no li ha impedit fer carrera, continuar practicant esport i mantenir la seva autonomia.

El documental, coordinat per Ignasi Puig i produït per Gen-Lock Vídeo, ens transporta al món quotidià d'una persona afectada d'una tetraplegia a través de la seva pròpia veu i de la dels seus amics i familiars.

L'acte de presentació consistirà en la projecció del documental i en un col·loqui amb el protagonista, que parlarà tant de la seva experiència vital com de l'experiència fílmica, i tindrà lloc als centres DIXIT.

Data i lloc:
26 de març de 2014, a les 16.30 h, a DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials (Passeig del Taulat, 266-270. Planta 1a. Barcelona)
1 d'abril de 2014, a les 16.30 h., a DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall (Carrer Bernat Boades, 68. Girona)
10 d'abril de 2014, a les 16.30 h., a l'Aula Magna de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (Carrer de la Laura, 13. Vic)


Inscripció:
Per assistir a la presentació a Barcelona cal emplenar el següent formulari.
Per assistir a la presentació a Girona cal emplenar el següent formulari.
Per assistir a la presentació a Vic cal emplenar el següent formulari.


Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.