Un ‘joc’ molt perillós s’escampa entre els adolescents a Facebook

Es coneix com ‘Neknomination’ i va sorgir a Austràlia. Els vídeos d’aquesta perillosa moda corren per Facebook i de moment ja han mort cinc adolescents

El Neknomination consisteix en gravar-se a un mateix ingerint en pocs segons una gran quantitat d’una beguda alcohòlica. Després el vídeo es penja a les xarxes socials i es repta més amics a fer-ho.

Beure alcohol en tan poc temps pot produir seriosos problemes. De moment ja han mort cinc adolescents per gravar aquests vídeos. Un dels joves que ha perdut la vida és Isaac, que va patir unaaturada cardíaca després de beure una combinació alcohòlica que li van reptar a fer uns amics.

Un dels metges que ha atès joves per aquesta pràctica ha declarat que ‘al principi aquesta pràctica pot semblar divertida als adolescents, però les conseqüències ja no fan tanta gràcia’. La policia investiga els casos dels menors que han mort o que han hagut de ser ingressats a l’hospital i han assegurat que tant els que beuen com els amics que inciten a fer-ho hauran d’anar a judici.

Participar en aquesta cadena de vídeos és molt perillós per la salut. És així que des d’adolescents.cat us demanem si us plau que no ho feu ni animeu els amics a fer-ho. No volem que us passi res! :(

http://adolescents.naciodigital.cat/noticia2.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.