Presos en procés de reinserció fan millores als carrers del Prat

Interns dels serveis exteriors del CIRE reparen les jardineres ubicades a l’avinguda del Remolar i al carrer del Coronel Sanfeliu, i eliminen barreres arquitectòniques del barri de Llevant


L'Ajuntament del Prat de Llobregat ha encarregat al CIRE diverses obres d'eliminació de barreres arquitectòniques, reparació del paviment als carrers del barri de Llevant i implantació de reg a les jardineres centrals d'obra vista.

Concretament, la setmana passada una brigada formada per 4 interns dels serveis exteriors del CIRE va iniciar la segona fase de reparació i millora de les jardineres centrals situades a l’avinguda Remolar i al carrer Coronel Sanfeliu. En una fase anterior, es van rehabilitar les jardineres dels carrers Pablo Neruda i Llibertat i, en total, es rehabilitaran 981 metres d'aquests elements urbans del Prat.

L’Ajuntament ha confiat en el CIRE per rehabilitar aquestes jardineres, característiques del paisatge urbà pratenc, perquè es trobaven deteriorades externament per efecte de l'aigua (pluja i esquitxades dels vehicles) i internament (creixement de la base de les palmeres).

Eliminació de barreres arquitectòniques
Per altra banda, les colles de serveis exteriors també han dut a terme diverses obres d'eliminació de barreres arquitectòniques i reparació del paviment als carrers del barri de Llevant. Així, han adequat 5 passos de vianants i diverses voreres de la població per adaptar-les a persones amb dificultats de moviment.

Aquest encàrrec s’ha realitzat en col·laboració amb la Fundació Engrunes, en el marc de la voluntat del CIRE de cooperar de manera complementària amb el tercer sector. L’activitat d’aquesta fundació sense ànim de lucre està centrada principalment en la construcció i la gestió medi ambiental.

http://www20.gencat.cat/portal/site/Justicia/menuitem.5cc82a0852a4ada8cc497c10d8c0e1a0/?vgnextoid=1db9efc1767e5310VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=1db9efc1767e5310VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD&vgnextfmt=detall&contentid=7954176898f44410VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.