Una nova apli busca fomentar la lectura entre la canalla a partir d’un clàssic de la literatura espanyola


Funbox llança l’apli “Sígueme Platero!” per fomentar la lectura infantil de forma interactiva. Coincidint amb el centenari de la primera publicació de la novel·la més coneguda de Juan Ramón Jimenez, Platero y Yo, Funbox -el primer portal d’Edutenimiento (educació i entreteniment) en castellà per potenciar l’aprenentatge creatiu a partir de jocs multiplataforma- presenta aquesta aplicació que és un joc educatiu inspirat en els passatges del clàssic universal. L’apli convida a la canalla a acompanyar al ruc Platero en les seves aventures pel poble de Moguer. L’objectiu és apropar als més petits a aquesta obra d’una manera interactiva, coneixent als personatges i resolent els puzles d’enginy que proposa el joc.

L’objectiu és que els petits gaudeixin del coneixement i de l’aprenentatge, potenciant la seva imaginació i creativitat. Carmen Hernández-Pinzón Moreno, neboda néta del poeta de Moguer (Huelva) Juan Ramón Jiménez i representant dels seus hereus, ha explicat que “els nens d’avui són nadius digitals, s’avorreixen en classe i tant els pares com els professors no saben com captar la seva atenció”. La tecnologia és la clau però com triar les millors aplis o programes educatius i d’entreteniment per a nens? Els professionals de Funbox intenten donar resposta a aquests interrogants creant jocs multiplataforma per fomentar el desenvolupament d’habilitats socials i emocionals dels nens mentre aprenen.

El joc, que igual que el llibre, té una intenció pedagògica, consta de 15 escenaris amb un gran ventall de plataformes, puzles, música i sons originals. A més, no conté publicitat de tercers ni compres in-app.

Més informació a: http://www.playfunbox.com/


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.