Recursos sobre... FORMACIÓ EN POLÍTIQUES DE JOVENTUT a Catalunya

Recull de les accions formatives que s'ofereixen als professionals de les polítiques de joventut de forma estable i periòdica. S'hi recullen tant aquelles accions que són específiques de les polítiques de joventut com algunes de no específiques però que estan molt relacionades amb les tasques dels i les professionals.

Llista d'institucions públiques i privades catalanes, com ara col·legis professionals, organismes públics de la Generalitat, etc, que ofereixen activitats formatives que poden ser interessants per als responsables de les polítiques de joventut. Normalment les activitats formatives que programen no són específiques de joventut, però tracten sobre aspectes d'interès per a aquestes polítiques (metodologia, habilitats professionals, etc).

Materials de suport del mòdul Realitat juvenil i polítiques de joventut del curs per a especialistes en polítiques de joventut (edició 2013) organitzat per la Direcció General de Joventut. El contingut dels materials està especialitzat en polítiques de joventut. Es poden trobar els materials de les diferents unitats didàctiques del curs.

Document amb els aspectes bàsics per organitzar i dur a terme activitats de formació adreçada als professionals de les àrees de joventut que poden gestionar formació de manera ocasional.

En aquest espai del web, que es troba en construcció, hi ha tota mena de recursos (manuals, guies, cursos d'autoformació en línia, referències a normativa, etc.) que pretenen ajudar en el procés d'aprenentatge del personal de l'Administració pública, classificats d'acord amb les diferents funcions amb què es defineixen les activitats formatives de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya. Resulten especialment interessants els recursos sobre la funció de formació.

Aquest dossier temàtic és una selecció de la documentació disponible al Centre de Documentació Juvenil, a la Xarxa de Biblioteques Especialitzades de la Generalitat i al Catàleg Col·lectiu de les universitats de Catalunya, a més de recursos d'Internet a l'abast.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.