El CIRE col·labora amb el Banc dels Aliments

Interns dels serveis exteriors van participar desinteressadament amb la fundació classificant 20.000 quilos de menjar procedent de la campanya del Gran Recapte
El CIRE va col·laborar amb el Banc dels Aliments. En concret, una colla d’interns en règim semiobert que actualment treballen a les brigades de serveis exteriors del CIRE es va oferir per fer tasques de voluntariat amb aquesta fundació, atesa la situació d’urgència que tenia el Banc dels Aliments per classificar els productes aconseguits durant el Gran Recapte de Nadal.

Així, dotze interns en règim de semillibertat van participar com a voluntaris en la jornada final de classificació dels aliments, en què van participar un centenar de persones separant i emmagatzemant els diferents tipus de menjar per assegurar que es distribuïssin abans de la seva data de caducitat. Els serveis exteriors del CIRE són colles d’interns propers a la finalització de la seva condemna que treballen en àmbits com el manteniment urbà, la neteja forestal, els trasllats o les reformes, amb vista, entre altres objectius, a l’adquisició d’hàbits que els ajudin a multiplicar les seves possibilitats de reinserció.

Aquesta feina garanteix que la major part dels aliments provinents dels punts de recollida quedin perfectament emmagatzemats, llestos per ser distribuïts immediatament a les entitats beneficiàries i a les persones necessitades. La classificació dels aliments rebuts al Banc dels Aliments de Barcelona es va fer a una nau industrial cedida per la ZAL–PRAT, al carrer de Ca l'Arana, 24-26, del Prat de Llobregat.

El Banc dels Aliments és una entitat benèfica sense ànim de lucre basada en el voluntariat, amb l’objectiu de recuperar els excedents alimentaris de les empreses i redistribuir-los gratuïtament entre les persones necessitades del país, evitant tot malbaratament o mal ús dels aliments, per lluitar contra la pobresa alimentària i contribuir al desenvolupament sostenible per a un món més net.

http://www20.gencat.cat/portal/site/Justicia/menuitem.5cc82a0852a4ada8cc497c10d8c0e1a0/?vgnextoid=1db9efc1767e5310VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=1db9efc1767e5310VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD&vgnextfmt=detall&contentid=679a40d9f1c73410VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

PERFIL Y FUNCIONES DEL EDUCADOR SOCIAL.