L’IMAS posa en marxa un nou programa de voluntariat per a la infància

Teresa Martorell presenta el nou programa de voluntariat.
La coordinadora de l’àrea de Menors, Família i Igualtat de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Teresa Martorell, juntament amb la directora de les Llars del Menors de l’IMAS, Maria Luisa Martí, han presentat avui a responsables i treballadors dels centres de menors propis i concertats, així com a treballadors de l’IMAS el nou programa de voluntariat de menors, que dóna una especial importància a la formació i el suport a les persones voluntàries.

Aquest nou projecte pretén captar, formar i donar un suport tècnic a les persones voluntàries de realitzar activitats lúdiques i sortides culturals amb els menors tutelats per la institució insular que, per diferents motius, resideixen a qualque centre residencial, bé de l’IMAS o bé concertat. 

En aquest sentit, l’objectiu és el mateix que els anys anteriors: aconseguir que aquests nins i nines gaudeixin d’un temps d’esbarjo fora del centre i amb persones alienes a ell.

Teresa Martorell ha agraït la tasca dels voluntaris i ha destacat la seva importància a l’hora d’oferir activitats alternatives als infants que viuen a centres residencials. 

Les persones que estiguin interessades en ser voluntàries de l’àrea de menors poden sol·licitar la informació oportuna a través del correuvoluntariatmenors@imas.conselldemallorca.net o al telèfon 618 180 106.

Hi poden participar de dues maneres, bé realitzant activitats puntuals i conjuntes als mateixos centres residencials com contacontes, jocs o activitats culinàries entre d’altres, o bé oferir a un menor o a un grup de germans el seu temps lliure (horabaixes, festius o caps de setmana) fora del centre. 

Documents relacionats, Fotografies

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.