El Made in CIRE marca tendència a Expohogar amb les seves noves creacions pensades per a la primavera-estiu

La marca feta a la presó innova ara amb una nova línia de productes per al bon temps en teixit texà, que es podrà veure al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona a partir de demà i fins al 20 de gener

L’empresa pública del Departament de Justícia Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) presenta al saló Expohogar la nova aposta dels productes Made in CIRE per a la temporada primavera-estiu. Aquestes creacions tenen per objectiu donar visibilitat i prestigi a la feina que realitzen els interns als tallers productius de les presons catalanes.

El Made in CIRE vol marcar tendència ara també durant el bon temps amb la nova «Col·lecció Texà», integrada pel Cabàs, la Bossa i el Barret pirata, productes que juguen amb l’emblema de la marca, el mocador de fer farcells, i es combinen ara amb el teixit texà per aportar frescor a les peces.

Seguint aquesta tendència, neix també la «Col·lecció Texana Cuina», que, jugant amb els teixits denim i de farcell, està pensada per proporcionar tots els elements necessaris per gaudir d’àpats a l’aire lliure durant els mesos de calor. Aquesta línia inclou el Drap de cuina, el Davantal (sencer amb butxaca i de mig cos) i el Pitet per a calçots.

De cara als primers banys d’estiu, el Made in CIRE proporciona tots els complements necessaris per gaudir del sol des de la guingueta de la platja, com són el Matalàs per a gandula en teixit farcell o els coixins per a cadira en aquest mateix disseny.

A més d’aquests nous productes estables, Made in CIRE visita el certamen amb un conjunt pensat específicament per a la festivitat de Sant Jordi. Roses de tela catalana, punts de llibre i material de papereria fabricats íntegrament als tallers penitenciaris esperen envair el carrer amb motiu de la Diada del llibre i la rosa.

La Rosa Catalana està elaborada artesanalment per les internes del Centre Penitenciari de Dones de Barcelona. Els pètals abandonen el vermell tradicional de la rosa de Sant Jordi pels quadres bicolors de la tela catalana, alhora que les fulles de la flor es tenyeixen de negre.

Per la seva banda, el punt de llibre PuntPol, fet amb elements de teixit català, està elaborat seguint la tècnica del muntatge d’àlbums (scrapbooking), que combina el collage i l’estampació amb la manipulació de paper.

Aquest producte s’elabora als tallers del Centre Penitenciari d’Homes de Barcelona, on també es produeix material de papereria, com les llibretes folrades de tela catalana, disponibles en tres mides.

Aquestes noves col·leccions Made in CIRE i les línies més clàssiques promouen la reinserció dels penats i es poden visitar a l’estand 409 del saló Expohogar Primavera-Estiu, situat al palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Saló Expohogar
El saló Expohogar, que enguany arriba a la seva 49a edició, és el certamen de referència per als petits i mitjans comerciants de Catalunya i mostra les tendències per a la primavera/estiu 2014. A la fira, s’hi podrà veure una àmplia gamma d'objectes de regal, interiorisme i decoració, bijuteria i complements de moda, artesania, papereria, taula i cuina, cura personal, decoració floral, terrassa i jardí i tèxtil per a la llar. El saló reuneix més de 100 expositors i 8.000 professionals procedents, principalment, de Catalunya, Aragó, Balears, València i sud de França.

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=241690

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.