Com poden funcionar les relacions a distància?


Molts de vosaltres ens heu fet saber que teniu poc temps d'estar físicament amb la vostra parella i normalment viu al poble del costat o a centenars de km de distància. Potser el que no saps és que segons un estudi les relacions a distància enforteixen la parella.


A diferència del que molts pensem les relacions a distància no tenen perquè trencar una relació. Un estudi fet per la Universitat de Hong Kong diu que les parelles que tenen l'altra membre lluny s'agafen amb més força la relació per compensar els kilòmetres que els separen. Així doncs cada vegada que es veuen ho fan amb més il·lusió i ganes i es concentren totalment amb la cita, mentre que si el veus cada dia no valores el que tens.

A més, el fet que hi hagi un esforç per part dels dos implica que mai et canses de veure aquesta altra persona i tens més ganes de transmetre carinyo i comunicar-te. Així doncs les parelles distanciades creen un vincle molt més fort i un nivell de compromís elevat. A més passa que cadascú té la seva vida i no tenen dependència l'un de l'altre, fet que enforteix la seva autoestima.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.