Regles que als teus fills no els ensenyaran en el col·legi

Regla un- La vida no és justa, acostuma't a això.

Regla dos- Al món no li importarà la teva autoestima. El món esperarà que aconsegueixis alguna cosa, independentment que et sentis ben o no amb tu mateix.

Regla tres- No guanyaràs 6.000 euros mensuals just després d'haver sortit de l'institut.

Regla quatre- Si penses que el teu professor és dur, espera a tenir un cap.

Regla cinc- Dedicar-se al repartiment de pizzes no et lleva dignitat. Els teus avis tenien una paraula diferent per descriure-ho: ho cridaven oportunitat.

Regla sis- Si fiques la pota, no és culpa dels teus pares, així que no ploriqueigis pels teus errors; aprèn d'ells.

Regla set- Abans que naixessis, els teus pares no eren tan avorrits com són ara. Van començar a ser-ho quan van haver de pagar els teus comptes, netejar la teva roba bruta i escoltar-te parlar sobre el super guay que ets i ho carcas que són ells. Així que abans d'emprendre la teva lluita a favor de les selves verges contaminades per la generació dels teus pares, inicia el camí netejant les coses de la teva pròpia vida, començant per la teva habitació, escriptori, armari i cartera.

Regla vuit- A l'escola poden haver-se eliminat les diferències entre guanyadors i perdedors, però en la vida real no. 

Regla nou- La vida no es divideix en cursos escolars. No tindràs vacances d'estiu llargues en llocs llunyans i molt pocs caps s'interessaran a ajudar-te al fet que et trobis a tu mateix. Tot això hauràs de fer-ho en el teu temps lliure.

Regla deu- La televisió no és la vida real. En la vida quotidiana, la gent de debò ha de sortir del bar per anar-se a treballar.

Regla onze- Sigues amable amb els més aplicats de la teva classe, perquè existeixen moltes probabilitats que acabis treballant per a un d'ells.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.