Centres residencials d’educació intensiva (CREI)

El CREI és un recurs residencial que respon als mateixos objectius i finalitats que el CRAE però que s’adreça a joves de 12 a 18 anys que requereixen una atenció educativa més intensiva. Així doncs, tant el projecte educatiu com el reglament de règim interior i la programació estan dissenyats per donar resposta a les necessitats que presenta aquesta població.

En aquest sentit la programació del centre és exhaustiva i molt detallada, i preveu de forma concisa les activitats de la vida quotidiana, de formació, de promoció sociolaboral, de coneixement de l'entorn natural, social i cultural, de relació amb l'entorn immediat i amb els iguals, per facilitar el creixement integral de la persona.

Els centres residencials d’educació intensiva disposen de professionals d’oficis i professors d’aula per poder realitzaractivitats formatives al centre.

L'equip educatiu treballa a partir de les línies marcades en el Projecte Educatiu de Centre (PEC) i el marc legal vigent, per garantir la cobertura de les necessitats bàsiques: l'educació, l'afectivitat, la integració i promoció social, la inserció laboral i el creixement cap a l'autonomia, sempre atenent la individualitat de cada jove.

El centre està obert 24 hores tot l’any.

CREI gestionats per Resilis:


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.