Treball i ocupació per a joves amb discapacitat


Si tens alguna alguna discapacitat, física o psíquica, normalment tens més dificultats per a accedir al mercat de treball. Per aquest motiu l'administració garanteix, amb un seguit de mesures legislatives, que puguis trobar feina. Si tens cap discapacitat pots acollir-te a programes d'integració o d'inserció laboral, acudir a centres de formació específics o, fins i tot, treballar de manera autònoma o des de casa, amb telefeina.

Treball i discapacitat 
Recursos sobre feina i ocupació per a persones amb discapacitats, com ara inserció laboral, centres especials de treball i centres ocupacionals.

Guia treball i discapacitat
Aquesta guia conté informació sobre la legislació, ajudes, programes, etc. relacionats amb les discapacitats i un recull de centres i entitats que treballen per a la integració laboral de les persones amb discapacitats.

Programes formatius per a persones amb discapacitat
Especialitats de formació ocupacional adreçades exclusivament a persones amb discapacitats, amb el programa del curs de formació professional ocupacional, les especificacions tecnicodocents i l’estructuració dels continguts.

Discapnet
Portal de les persones amb discapacitat promogut per Fundación Once, que inclou una secció de treball, amb una borsa d’ofertes i demandes de feina, informació sobre la telefeina per a discapacitats i recursos per a l’autoocupació, entre més serveis.

Telefeina per a discapacitats
Una opció per les persones amb discapacitat de treballar des de casa o a distància i evitar la mobilitat. Aquest apartat de Portalento de la Fundació Once t’ho explica.

Mercadis
Mercat de treball per a persones amb discapacitat promogut per Fundación Telefónica.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Teorías de la Adolescencia: Stanley Hall y Margaret Mead

QUI SÓN? COM ELS VEIEM? CENTRES DE MENORS (CRAE I CREI)

Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) a Barcelona ciutat.